tag:blogger.com,1999:blog-2818054804054863515.post2101606293370116090..comments2023-10-06T08:26:24.214+02:00Comments on MissMuffins opskrifter: Nem TunmousseMissMuffinhttp://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2818054804054863515.post-73665965572879550222012-02-25T08:49:16.000+01:002012-02-25T08:49:16.000+01:00Ulrik, det lyder smart! Jeg må li holde øje med, o...Ulrik, det lyder smart! Jeg må li holde øje med, om jeg kan finde en billig nakkefilet til formålet:)MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2818054804054863515.post-7200188229187955432012-02-25T06:55:46.741+01:002012-02-25T06:55:46.741+01:00Ja, man kan sagtens få en konsistens der kan smøre...Ja, man kan sagtens få en konsistens der kan smøres. Hvis du synes den bliver for tør kan du tilsætte lidt af kogevæsken for at bløde den lidt op.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2818054804054863515.post-14249208814364994382012-02-24T06:53:08.345+01:002012-02-24T06:53:08.345+01:00TildeMa, det gør jeg hvis den skal bruges som forr...TildeMa, det gør jeg hvis den skal bruges som forret, for den smager altså mere "rigtigt", men til hverdag er det alt for usundt:)<br /><br />Ulrik, kan den ligefrem smørres på?Det lyder spændende hvertfald.<br />Leverpostej kommer jeg aldrig til at lave selv- jeg synes simpelthen, at lever det klammeste i hele verden. Når min hund skal have lever, så får jeg min farmor til at koge det for mig, haha!<br />Tak for forslag!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2818054804054863515.post-83640234617757371212012-02-23T17:44:14.725+01:002012-02-23T17:44:14.725+01:00Den ser rigtig lækker ud. Jeg elsker tunmousse, og...Den ser rigtig lækker ud. Jeg elsker tunmousse, og at den er nem gør bestemt ikke noget. <br />Som forslag til "mandepålæg" kan du købe en nakkefilet og koge i 3 timer i letsaltet vand med en bouquet garni, peberkorn, laurbærblade og nogle løg. Den er færdig når du kan trevle den så den får en pate agtig konsistens. Den kan du så smøre på et stykke godt rugbrød og pynte med cornichoner eller drueagurker. <br />Et andet forslag er jo en god gammeldags leverpostej.<br />Eller resterne af en oksesteg, med hjemmelavede pickles og peberrod.<br />m.v.h.<br />Ulrik<br />http://spisekammer.blogspot.com/Ulrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2818054804054863515.post-48108369587164150082012-02-23T15:55:33.471+01:002012-02-23T15:55:33.471+01:00Jeg bruger aldrig smør i min tunmousse, men altid ...Jeg bruger aldrig smør i min tunmousse, men altid en blanding af fx. skyr og cheasy fraiche. Oven i dette citronsaft og masser af frisk hakket dild og purløg. Skønt pålæg til madpakken i fx. sandwich eller som tilbehør til en lækker salat.Matildehttps://www.blogger.com/profile/15632540069229366032noreply@blogger.com