Det her er en af de lidt mere mærkelige LCHF-retter, men den smager nu ganske godt. Ligesom en blanding af blomkålssuppe og pizza. Konsistensen er ret blød og jeg ville nok foretrække et stykke brød dertil, men det går ikke hvis det skal være LCHF, så jeg serverede en sprød salat dertil. Ikke fordi, at vi spiser ren LCHF herhjemme, men en del af ugens måltider er LCHF, for jeg tror på, at det kan være godt at skære lidt ned for stivelsen. Jeg spiser fx rugbrød hver dag, for det kan jeg ikke undvære :) Spiser man LCHF kan man så lave et LCHF-venligt brød dertil, for det vil være ret lækkert.
Nå, tilbage til opskriften. Den er fundet på "I Breathe... I'm Hungry".
Pepperoni Pizza Cauliflower Casserole (2 pers.)
1 blomkål
2 spsk. fløde
1 spsk. smør
8 skiver pepperoni
½ dl. revet mozzarella
salt, peber
Fyld og topping:
12 skiver peperoni
1½ dl. tomatsauce
1-1½ dl. revet ost
Skær blomkålen i mindre buketter og kog den til den er mør.
Kom den kogte blomkål i en blender sammen med fløde, smør, pepperoni, mozzarella og godt med salt og peber. Blend til en glat pure.
Hæld 1/3 af pureen i et lille, ildfast fad. Fordel halvdelen af tomatsaucen og halvdelen af pepperonien over. Hæld 1/3 blomkålspure over og fordel resten af tomatsaucen over.
Hæld den sidste portion blomkålspure over, drys med ost og kom de sidste skiver pepperoni over.
Bag ved 200 grader i ca. 15-20 min. til osten er sprød og gylden.
Server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar