onsdag den 25. marts 2015

Sprød granola med nødder og banan

Sådan en farvestrålende omgang morgenmad med et blødkogt æg til er virkeligt et morgenmadshit:)

Hel boghvede bliver til den sprødeste, knasende granola og det er altså lidt svært at blive afhængig!
Denne version har en rigtigt fin smag af banan og ristede nødder og er vidst en ny favorit herhjemme. Jeg laver hvertfald en portion hver evig eneste uge til de mange skålfulde smoothies vi spiser!
Hel boghvede køber jeg i Helsekosten. En stor pose (1 kg?) koster knapt 40 kr.
Smoothien er lavet af en pose frosne hindbær, 1 lille banan, 1 avocado, 2 spsk. olie og lidt vaniljesukker. Nogle gange kommer jeg også en skefuld chiafrø i.Sprød granola med banan og nødder (1 stort glas)
2 modne, mosede bananer
1 dl. revet kokos
1 dl. hasselnødder, hakkede
½ dl. mandler, hakkede
4 dl. hel boghvede
2 tsk. vaniljepulverBland alle ingredienserne godt sammen
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 45 min. ved 150 grader.
Rør i det undervejs. Det er meget vådt i starten, men det skal nok blive tørt og sprødt.
Lad køle helt af inden det kommes i et glas med låg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar