onsdag den 27. oktober 2010

Nutella Fudge Brownies...

Under en omgang oprydning i køkkenet faldt jeg over en udskrift, som jeg ikke kan huske hvor jeg har fra.
Opskriften på Nutella-Muffins! Og så på kun 4 ingredienser! Hvordan kunne jeg fortrænge den?!
De er så nemme at lave og smager virkeligt godt og meget intenst, så det er fint, at de kun skal laves i små muffinsforme. Kan anbefales med iskoldt mælk til:)
Alletiders lille projekt på sån en trist regnvejrsdag som idag!

Nutella Fudge Brownies (9-10 stk)
115 g. nutella
115 g. hakkede hasselnødder
5 spsk. hvedemel
1 stort æg

Bland alle ingredienser godt sammen med en ske, men gem lidt af de hakkede nødder.

Dejen skal være glat, blank og ikke alt for fast. Jeg tilsatte lidt ekstra æggehvide.
Kom 9 små muffinsforme ned i en muffinplade og fyld dejen heri. Drys resten af nødderne over.
Bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 10 min.
Tag dem op af muffinpladen og lad dem køle af på en rist.
Kan holde sig 3 dage ved stuetemperatur.

Eftersnak: Er helt klart bedst når de er lune, da de er lidt bastante når de er afkølede:)

9 kommentarer:

  1. Lyder lækkert - mon ikke hvedemel kan skiftes ud med byg uden de store vanskelighedder?

    SvarSlet
  2. Jeg aner det ikke...
    Byg er ikke noget jeg har bagt med før og slet ikke i kager..

    SvarSlet
  3. Jeg tror jeg gør forsøget. Blev fint i dine mysli bar at skrifte havregryn ud med rugflager - har gemt opskriften :-)

    SvarSlet
  4. Hanne, gør det!


    Jeg bruger også nogle gange bar spelt i min müsli, alt efter hvad jeg har i skabet- men det er nu heller ikke helt det samme som at bage kager:) Men prøv det, det kommer sikkert til at gå fint!

    SvarSlet
  5. Er du bimmer mand, sikke en skøn kaloriebombe. Mundvandet løber.
    Mange hilsner
    Charlotte den 2.

    SvarSlet
  6. Charlotte, de flyver li hen på dine sideben så snart du så meget som overvejer at lave dem:)

    SvarSlet
  7. Kan man lave den i en kageform/bradepande i stedet for som muffins? :D

    SvarSlet
  8. Julie, jeg er ikke sikker på at det er en god ide, for dejen er lidt "løs" i det når de er bagte. Tror den bliver svær at skære ud, men jeg kan kun sige; Prøv!
    Jeg har ikke prøvet det..

    SvarSlet