Jeg er blevet helt vild  med de her fyldte pasta-skaller og kan godt afsløre, at det nok heller ikke  bliver den sidste i ser af den slags:)
Den her blev ugens vegetariske  indslag og så endda med grønkål. Kål er ikke noget vi spiser ret meget af, så  det er små forsigte skridt vi tager! Det her smagte nu rigtig  godt!
Opskriften  er fra den smukke blog A Food Centric Life, men med mine egne mængder. Nogle  gange bliver jeg lidt for doven til at regne det om:)
Stuffed Shells with Kale and  Ricotta (2 pers.)
ca. 250 g. frisk  grønkål
1 bæger  ricotta
1 stort  løg
2 fed.  hvidløg
16  pastaskaller
1  glas tomatsauce
1 dl. friskrevet  parmesan
½ tsk.  tørret timian
salt, peber,  olivenolie
Kog pastaen efter anvisningen på  pakken. Når pastaen er kogt færdig tages den op med en hulske og skylles under  koldt vand. Bring vandet i kog igen.
Skyl grønkålen rigtig godt og  fjerne de tykke stængler.
Hak grønkålen fint- jeg fik ca.  100 g. renset og hakket kål. Kom kålet i det kogende pastavand og lad det koge  med i ca. 1 min.
Hæld kålen igennem en fintmasket  si og pres den fri af væde.
Hak løget og pres hvidløget.  Steg dem bløde og klare i en smule olivenolie.
Bland grønkål, løg, ricotta,  timian og lidt salt og peber godt sammen.
Fyld ca. 1 tsk. fyld i hver  pastaskal. Hæld tomatsaucen ud i bunden af et ildfast fad og sæt pastaskallerne  heri.
Drys med  parmesanost.
Bag  pastaen ved 200 grader i ca. 20 min. til osten er gylden.
 
2 kommentarer:
uuuu jeg har en pose frisk øko grønkål i køleskabet - kunne meget nemt blive til den her smækre ret....ser lækkert ud
Gør det! Vi synes hvertfald, at det smagte skønt!
Jeg har stadig grønkål i køleskabet, som gerne sku ku holde sig til lørdag, for der skal den forvandles til en salat..
Send en kommentar