Jeg er blevet ret så glad
for rødbeder på det seneste og det er heldigvis ikke en dårlig
ting.
Denne
salat er også bare rigtig lækker, mættende og sund. Den blev serveret sammen med
Pastinaktærten, granatæblesalsaen og blommefocaccia'en, da blogger-pigerne var
her. Så er vi vidst også færdige med den middag:)
Rødbedesalat med valnødder og
brøndkarse (4-6 pers.)
4-5 store
rødbeder
75 g.
valnødder
2
potter brøndkarse
4 spsk.
olivenolie
2
spsk. Urtekram Rodfrugtkrydderi
Dressing:
2 spsk.
olivenolie
1
spsk. granatæblebalsamico
½ tsk.
dijonsennep
1
tsk. citronsaft
1 lille fed hvidløg,
presset
salt,
peber
Skræl rødbederne og skær dem i
små tern. Vend dem i olivenolie og rodfrugtkrydderi.
Bag dem i 35-40 min. ved 200
grader, så de stadig er en smule sprøde indeni.
Lad dem køle lidt
af.
Rist
valnødderne på en varm og tør pande til de får lidt farve.
Lad dem køle lidt af og hak dem
groft.
Bland
alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og
peber.
Vend
rødbeder og brøndkarse med dressingen og drys med valnødder.
Serveres straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar