onsdag den 27. februar 2013
Nutella Frosting
Selvom nutellafrosting ofte optræder på mine kager, så har jeg vidst ikke blogget om den før.
Søde Nicole holdte fødselsdag i lørdags og ville gerne have en omgang chokolademuffins til dessert. Så jeg bagte en omgang af Rikkes Chokolademuffins og toppede med nutellafrosting, pastelfarvede blomster og hjerteformede skumfiduser. Meget tøset:)
Denne kombination er også bestselleren til Lyserød Lørdag- og denne gang er opskriften hugget fra Line:)
Nutella Frosting (til ca. 10-12 kager)
175 g. nutella
125 g. flødeost naturel (ikke light)
Rør de 2 ingredienser rigtig godt sammen. Jeg synes, at den er nemmest at arbejde med efter 30 min. på køl.
Jeg kan godt lide, at frostingen er ret syrlig, så jeg tilsætter ofte omkring 25 g. ekstra flødeost.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
4 kommentarer:
Elsker nutella og kan samtidig godt lige frosting på diverse muffins. Så det skal da vist test næste gang den står på muffins
Jeg elsker også bare nutella:)
Flødeosten klæder virkeligt nutellaen godt, for den bliver lidt mere syrlig og frisk..
hvor er de dog fine de der muffins forme, hvor har du fundet dem ?:)
Knus Anna
annaauga.wordpress.com
Anna, de er såmænd købt i Netto til 10 kr. pakken, men det er ved at være ret længe siden. Har dem også i blå, grøn og rød:)
Send en kommentar