lørdag den 12. oktober 2013

Mad til 2 dage: Quesadillas med Chili con Carne

Hermed den anden dags chili con carne som restemad. Lækker restemad!
Men hvor er det deprimerende, at lyset nu forsvinder og madbillederne bare bliver kedelige og blege og uskarpe. Dagslys er bare det nemmeste at arbejde med!
Nå, men tilbage til aftensmaden. Super nem og lækker restemad. Vi fik masser af guacamole til og så bare lidt grøntsager. Perfekt til en travl dag, hvor aftensmaden helst ikke skal tage mere end 25 min!

Quesadillas med Chili con Carne (2-3 pers.)
En rest Chili Con Carne (ca. ½ l)
4 fuldkornstortillas
200 g. revet ost
olivenolie

Tilbehør:
Guacamole
Grøntsager, salat e.lign.

Varm chili con carnen op i en lille gryde.
Drys halvdelen af osten ud over de 2 tortillas. Fordel herefter chili con carnen over.
Drys med resten af osten og kom de resterende tortillas på. Klem let sammen.
Varm en god slat olivenolie op i en stor pande.
Steg dem en af gangen, et par minutter på hver side til de er gyldne og sprøde.
Skær dem ud i trekanter og server straks.

Ingen kommentarer: