Der gik ikke mange minutter fra bogen havde ramt min postkasse til at den var med i køkkenet for at bage cookies. Fordelen ved at have alt for fyldte skabe er nemlig, at der sjældent skal købes ind for at bage en cookie. Jeg havde dog lyst til en cookie med tranebær, så jeg tilsatte lige lidt.
De flyder ikke så meget ud som jeg havde drømt om, så sørg for at trykke dem godt flade inden de ryger i ovnen. Mine blev lidt tykke og kompakte, men smagen fejlede bestemt ingen ting.
Jeg brugte noget af den lækre chokolade som chokoladesmag.dk havde sendt til mig.
Cookies med mælkechokolade, hasselnødder og tranebær (15 stk.)
100 g. blødt smør
75 g. brun farin
75 g. sukker
1 æg
125 g. hvedemel
75 g. havregryn
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 g. mælkechokolade, hakket
50 g. hasselnødder, hakkede
50 g. tørrede tranebær
Rør smør, farin og sukker godt sammen til det er cremet og luftigt. Tilsæt ægget.
Bland mel, havregryn, bagepulver og salt. Rør det i smørblandingen.
Vend chokolade, nødder og tranebær i.
Form dejen til ca. 15 kugler. tryk dem flade og læg dem på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand imellem.
Bag dem ved 180 grader i ca. 13-15 min til de er gyldne.
Lad dem køle af på en bagerist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar