fredag den 5. juli 2013

Fisk med pesto og grønt

Jeg synes faktisk det er svært, at finde på noget til grillen. Jeg bliver lynhurtigt træt af pølser og kyllingebryster. Den anden dag bestemte jeg mig for, at vi skulle have fisk og det skulle gerne grilles, så jeg lavede nogle pakker med fisk og grønt og de blev heldigvis ret vellykkede. Fisken var nogle fine skrubberfileter, som min bror er kommet med. Det meste lyse fisk kan bruges, mens laks o.lign er lidt mindre sart og derfor kan grilles direkte på grillen.
Dertil fik i nogle nye kartofler og en salat. Jeg forkogte nogle små kartofler og kom dem i en lille pakke af stanniol sammen med en lille klat persillesmør, rødløg, groft salt og et ordentligt drys persille. Salaten bestod af blomkål, friskbælgede ærter, ærteskud, jordbær, feta og en drys friskkværnet peber. Lige inden serveringen dryppede jeg med lidt olivenolie og citronsaft.
Hvad smider I på grillen?


Fisk med pesto og grønt (2 pers.)
6 skrubbefileter
2 spsk. citronsaft
2 spsk. pesto med soltørrede tomater
½ rødløg, i skiver
5-6 cherrytomater, i kvarte
4 spsk. friske krydderurter, grofthakkede
salt, peber

Rul fisken sammen og placer dem tæt på midten af et stykke stanniol.
Dryp med citronsaft og smør pestoen over. Top med grøntsager og krydderurter.
Krydder med salt og peber. Luk pakkerne godt sammen.
Kom dem på grillen i ca. 15 min. til fisken er mør. Kan også laves i ovnen.

Ingen kommentarer: