Målene er cirka-mål, for jeg blandende bare ind til jeg synes det passede. Vi fik den sammen med spicy kødboller og en nudelsalat da madklubben var her. Lækker og nem hverdagsmad, hvor resterne også passer godt i madpakken:)
Asiatisk Hvidkålssalat med mango og kokos (4 pers.)
1/4 hvidkål
1 moden mango
1 dl. granatæblekerner
100 g. yoghurt naturel
1 bdt. persille
½ dl. sesamfrø
½ dl. kokosflager
olivenolie, salt
Snit hvidkålen fint. Kom den i en skål med lidt olivenolie og lidt salt. Kram det godt med hænderne.
Skræl mangoen og skær den i tern. Bland mango, granatæblekerner og yoghurt i kålen. Lad den gerne stå og trække på køl.
Hak persillen og bland den med sesamfrø og kokosflager. Bland den i salaten lige inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar