Nu er det ved at være nogle dage siden at madklubben var her, men derfor skal I da stadig lige have opskriften på den nudelsalat jeg lavede.
Den er rimeligt nem at gå til. Jeg kunne dog ikke finde sobanudler nogen steder, så jeg endte med at bruge en god, flad fuldkornspasta i stedet. Agurken giver et fint og frisk modspil til den søde og fede dressing, mens forårsløgene giver lidt kant. Brug de mængder du nu lige synes passer bedst.
Opskriften er fundet her.
Den er rimeligt nem at gå til. Jeg kunne dog ikke finde sobanudler nogen steder, så jeg endte med at bruge en god, flad fuldkornspasta i stedet. Agurken giver et fint og frisk modspil til den søde og fede dressing, mens forårsløgene giver lidt kant. Brug de mængder du nu lige synes passer bedst.
Opskriften er fundet her.
Nudelsalat med agurk og peanutdressing (4-6 pers.)
Nudler til 4-6 personer
1 agurk
3 forårsløg
1 dl. ristede, saltede peanuts
Dressing:
6 spsk. peanutbutter
2 dl. kogende vand
2-3 spsk. æblecidereddike
1 spsk. honning
1 tsk. salt
1 spsk. sesamolie
saft af 1 lime
3 fed presset hvidløg
lidt friskkværnet peber
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe godt af.
Rør peanutbutter ud i den kogende vand og lad det køle lidt af. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.
Vend nudlerne i dressingen. Det er ikke sikkert, at det hele skal bruges.
Skær agurk i lange, tynde strimler med en tyndskræller. Kasser det inderste stykke med kerner.
Snit forårsløgene i fine ringe.
Bland agurk og forårsløg i nudlerne og drys med peanuts.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar