onsdag den 25. august 2010
Avocado Pesto Pasta...
Virkelig skøn vegetar-pasta, der er nem at lave.
Mild, cremet og meget mættende!
Den blev spist inde i sofaen, direkte fra skålen- totalt hyggemad:)
Selvom portionen ikke lyder er meget er der hvertfald til 3 personer, måske 4 hvis der serveres brød og salat til.
Jeg spiste lidt friske tomater til, for jeg havde ikke flere soltørrede på lager eller tid til at lave en ny portion.
Opskriften er fra denne smukke blog fyldt med vegansk mad og lækre kager helt uden animalske produkter.
Avocado Pesto Pasta (3-4 personer)
250 g pasta (gerne linguini, jeg brugte fuldkorns-spaghetti)
1 stort bundt basilikum
60 g pinjekerner
1 moden avocado uden sten og skræl
1-1½ spsk friskpresset citronsaft
1 stort fed hvidløg
ca. 1-1½ dl ekstra jomfruolivenolie
salt, peber
Kog pastaen i rigeligt vand efter anvisningen på pakken.
Imens laves pestoen.
Kom basilikum, hvidløg, pinjekerner, avocado og citronsaft i blenderen og blend, men der tilsættes olivenolie til konsistensen er passende- jeg tilsatte også et skvat vand, for jeg bryder mig ikke om den er for tyk.
Smag til med salt og peber.
Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra og den får lov at dryppe godt af.
Vend den varme pasta sammen med pestoen i en stor skål og server straks.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar