mandag den 16. august 2010

Pasta a la Sabina...

Idag har vi fået en lækker og meget mættende pastaret.
Vi har fået den flere gange, den startede bare som et resultat af hvad der nu fandtes i køleskabet, men nu er den blevet til en af mine faste opskrifter.
Den er til ca. 3 personer, men kan sagtens varmes dagen efter eller bruges som madpakke sammen med lidt salat.



Pasta a la Sabina (2- 3pers)
1 pk frisk pasta med tomat/hvidløg
1 pk serranoskinke(4 skiver)
1 pk kylling i strimler
2 forårsløg i strimler/skiver
1 fed hvidløg i tynde skiver
1 rød peberfugt i tern
1 lille bakke cherrytomater
½ pk sugarsnaps i halve
½ ds tomatpure, lidt salt, peber og paprika
saften af ½ citron
lidt revet parmesanost
1 bundt brøndkarse
½ pose cashewnødder
Lidt fløde


Kog pastaen.
Bland en marinade af citronsaft, tomatpure, salt, peber og paprika. Vend kylling deri.
Skær serranoskinken i små tern og steg den i lidt olivenolie. Tag af panden.
Steg kyllingen inkl marinade, forårsløg og hvidløg til kødet er gennemstegt.
Tilsæt sugarsnaps, cherrytomater og peberfrugt og lad simre med et øjeblik. Vend pastaen i og tilsæt en lille smule fløde, så retten bliver cremet og lækker.
Serveres med serranoskinke, brøndkarse, cashewnødder og revet parmesan på toppen.

Ingen kommentarer: