Mortens aften er ikke noget vi har tradition for i min familie, men nu kan jeg godt li and, så jeg greb muligheden for at få and og SOVS idag:) Tror faktisk, at sovsen er den bedste ting ved at få and, haha..
Vi fik bar et par andelår med kogte kartofler, sovs og så en knasende rødkålssalat til.
Rødkålsslaten er der vidst ikke noget nyt i, men god det er den og salat skal der altså til den tunge mad!
Emma synes vidst også at det er en fest, for hun har fået en klat sovs i hendes hundepiller idag og det er noget der passer de kræsne smagsløg:)
MissMuffins rødkålssalat med appelsin og valnødder (2 pers)
1/4 hoved rødkålMissMuffins rødkålssalat med appelsin og valnødder (2 pers)
½ appelsin
50 g valnødder
1 spsk. finthakket persille
1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
lidt salt
Fjern det yderste blade på rødkålen og snit det meget fint.
Skræl appelsinen og fjern hinderne. Skær appelsinkødet i små stykker.
Hak valnødderne groft.
Bland det hele sammen i en skål og lad det trække 5 min inden servering.
2 kommentarer:
Jeg kan totalt følge dig mht. sovsen - for mig er det først juleaften når jeg dypper den første franske kartoffel i andesovsen - det er bare det bedste!
Og det er næsten endnu bedre hvis man har rester til dagen efter :-)
Jeg elsker sovsen og ender altid med seriøs mavepine, for min mave er slet ikke vand til den fede og solide mad, men det er det værd:)
Rester mærker jeg desværre ikke så meget til, for vi er ikke i Voerså 1. juledag og de vogter godt over resterne, så de er ikke til at smugle med hjem!
Send en kommentar