Quesadillas er en skøn spise, både til aftensmad, fokost eller en lille snack.
Disse her med spinat og cheddar smager også skønt og selv Kristian er ret vild med dem, trods spinaten.
Quesadillas kan laves på mange måder. Fx. denne her med oksekød, men også smurt med pesto, mozzarella og parmaskinke.
Jeg brugte en ret stærk salsa, så det varmede rigtig godt.
Dertil fik vi en blandet salat med en let olie-eddike dressing.
Mine avocadoer var desværre ikke modne endnu, ellers er en omgang guacamole altid godt dertil:)
En kold øl passer perfekt, men idag blev det rød sodavand. Ren nostalgi:)
Vi spiser som regel kun en dobbelt pandekage, men jeg laver som regel 2, for de kan godt lunes igen eller spises kolde næste dag.
Allerbedst er, at det er så utroligt nemt at bikse en quesadilla sammen, at alle kan være med!
Quesadillas med spinat og cheddar (2-4 personer)
2 store håndfulde frisk spinatQuesadillas med spinat og cheddar (2-4 personer)
4 fuldkorns tortilla
250 g. revet cheddar
200 g. salsa
Tilbehør:
Blandet salat
Guacamole
Skyl og nip spinaten. Tør den i et rent viskestykke eller i en salatslynge.
Smør de fire pandekager med et tundt lag salsa- helt ud til kanten.
Fordel halvdelen af osten på 2 af pandekagerne. Sørg også her for at komme helt ud til kanten.
Fordel spinaten ovenpå og så resten af osten.
Kom de 2 andre pandekager ovenpå- med salsaen nedad og pres dem lidt sammen.
Varm en smule olivenolie på en pande og kom den første quesadilla på.
Steg den sprød på hver side i et par minutter. Pres den let sammen med en palet undervejs, så siderne kommer til at hænge godt sammen.
Dæk den første quesadilla til, mens du steger den anden.
Skæres i 4 stykker og serveres varme.
2 kommentarer:
Tror du man kan benytte optøet frossen spinat - knuget fri for væde?
Det tror jeg desværre ikke, for det vil stadig være alt for vådt. Så der skal frisk spinat til..
Send en kommentar