Vi spiste aftensmad hjemme hos mor igår, men jeg nåede lige at smide en lille muffins sammen inden vi skulle afsted.
Opskriften er fra "A piece of Cake" af Leila Lindholm, tilsat 50 g ekstra chokolade.
Mor og mig synes de var rigtig lækre, mens mormor og Kristian synes, at de var alt for kraftige.
Det er også en lille choko-bombe, men jeg elsker også chokolade og chokoladekager!
Brownie-Muffins (6-7 stk)
1 ægBrownie-Muffins (6-7 stk)
1 dl. sukker
½ tsk. vaniljesukker
25 g. smør
1/4 dl. smagsneutral olie
½ dl. lys sirup
1 dl. hvedemel
½ dl. kakao
½ tsk. bagepulver
100 g. god chokolade
Pynt:
Flødeskum og bær
Pisk æg, smør og vanilje lyst og skummende.
Smelt smør og halvdelen af chokoladen sammen og tilsæt olie og sirup. Tag det af varmen.
Hæld det i æggesnapsen.
Sigt mel, bagepulver og kakao sammen og vend det forsigtig i dejen. Rør ikke mere, end at dejen netop er ensartet.
Hak det sidste chokolade groft og vend det i dejen.
Kom 6-7 muffinsforme i en muffinplade og fordel dejen heri.
Bag dem ca. 12 min ved 175 grader.
Lad dem køle af på en rist. De vil synke lidt sammen på midten, når de kommer ud af ovnen.
Top hver muffin med flødeskum og bær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar