I lørdags var planen, at vi skulle have fisk, men der var ingen af os der havde lyst til fisk, så jeg hentede lidt inspiration inde fra Birthe og lavede min egen version af den "Chicken Casserole" hun for nyligt lavede.
Det er ikke smuk mad. Men varmende, hyggeligt og nærende mad, som man nogle gange har brug for:)
Sammen med en simpel grøn salat og hvidløgsbrød var det en dejlig aftensmad.
Næste gang vil jeg tilsætte nogle flere svampe og så undlade kyllingen, så er der en dejlig vegetarisk udgave:)
MissMuffins Chicken Casserolle (4 pers)
3 dl. vildris-blandingMissMuffins Chicken Casserolle (4 pers)
2 kyllingefiletter i tern
2 løg, hakket
1 fed hvidløg presset
350 g. champignon
1 stor rød peberfrugt i tern
1 stor gulerod, groftrevet
1 stor håndfuld mandler, hakkede
2½ dl. madlavningsfløde (cremefine)
3-4 dl. god grøntsagsboullion
½ bdt. hakket basilikum
½ bdt. hakket persille
½ spsk. tørret oregano
salt, peber, olivenolie
Tilbehør:
Grøn salat
Hvidløgsflutes
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rist mandlerne på en varm og tør pande. Stil dem til side til senere.
Varm lidt olie op på panden og svits løgene deri, til de er lyse og klare.
Kom kyllingen ved og svits et par minutter.
Tilsæt svampe og grøntsager og svits til kyllingen er helt mør.
Kom madlavningsfløde og boullion ved og lad det simre et øjeblik- blandingen skal være ret "våd" og smag så til med salt, peber, oregano og basilikum.
Bland det sammen med mandler og risene.
Fordel blandingen i et ildfast fad og bag det ved 200 grader i ca. 30 min- hold øje med, at det ikke koger tør.
Drys med persille inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar