mandag den 1. august 2011

Soyamarinerede Kyllingespyd

 Efter en søndag eftermiddag med masser af regn klarede det op lige til grill-tid:)
Vi skulle egntligt ha været på søndagstur, men da vi så vejrudsigten blev vi enige om, at blive hjemme og så nyde det sol der nu var i haven.
Naboerne er stadig i sommerhus, så der skulle helt sikkert grilles.
Da jeg sidst var hos Line fik vi de lækreste kyllingespyd, som jeg har haft lyst til at lave lige siden og det blev idag.
De er super nemme at lave og bliver tilpas krydrede, sprøde og en smule "sticky".
Jeg havde ikke sesamolie, så jeg brugte bar lidt olivenolie.
Vi grillede også et par pølser og fik bulgursalat og tzatiki til.

Lines soyamarinerede kyllingespyd (ca. 6-7 stk.)
300 g. kyllingeinderfilet
4 spsk. soya
2 spsk. kethup
2 fed hvidløg, presset
1 spsk. brun farin
3 tsk. olie
Grillspyd af træ

Start med at blande alle ingredienserne til marinaden godt sammen.
Kig inderfiletterne igennem for sener osv.
Kom marinade og kylling i en plasticpose og lad dem marinere i køleskabet, gerne natten over.
Jeg havde dog kun tid til 5 timer.
Læg grillspydene i vand ca. ½ time før der skal grilles.
Træk en inderfilet på hvert træspyd og grill dem et par minutter på hver side.


Bulgursalat med med sommergrønt, brøndkarse og ristede valnødder.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmm, dem tror jeg da jeg vil lave når vi skal på grill-picnic senere på ugen :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

God ide, for de er super lækre og nemme at ha med på picnic:)