mandag den 14. november 2011

MissMuffins Chicken Pot Pie

Tror de fleste amerikanske husmødre har deres egen version af chicken pot pie og nu har jeg også lavet en efter hvad køleskabet rummede:) Det er rigtig varmende og nærende mad, der fylder godt i maven.
Jeg serverede en sprød salat til, så der var lidt til at opveje alle de gode sager i tærterne.
De blev lavet i mine små tærteforme fra Ikea, men se venligst bort fra det noget vanskabte "snefnug", der pryder toppen:)

Chicken Pot Pie (2-3 pers.)
1 pakke kyllingeinderfilet(ca. 200 g.)
1 løg
2 gulerødder
6 store champignon
2 stilke timian
ca. 1/4 dl. fløde
2 spsk. mel
1 pk. fersk butterdej
salt, peber, olivenolie

Hak løget fint og skær gulerødder og champignon i skiver.
Steg løgene i lidt olivenolie til de er bløde og klare. Tilsæt kyllingen og svits det et par minutter.
Kom herefter gulerødder og champignon ved og steg yderligere et par minutter.
Tilsæt timian og det meste af fløden. Pisk mel sammen med en smule fløde og rør det i.
Lad det koge sammen til det er cremet. Smag til med salt og peber.
Fold butterdejen ud og udstik 3 cirkler, der er lidt større end de valgte forme. Smør herefter formene godt.
Fordel fyldet i tærteformene og fold butterdejen over hver form.
Bag dem ca. 15 min. ved 200 grader.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmm, elsker chicken pot pie, satte den faktisk lige på min liste i sidste uge :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Har også selv haft lyst til det i rigtig lang tid og så var der lige en pakke kylling i fryseren, som lige så godt kunne blive brugt til det formål:)