Så fik jeg endeligt taget
mig sammen til at bage knækbrød og de blev altså bare super lækre! Måske en
lille smule for tykke, men så må jeg bare lige gøre mig lidt mere umage næste
gang.
De er
nemme at lave og herhjemme er ingredienserne altid på lager.
Opskriften fik jeg af naboen,
men den ligner vidst meget den, som er set mange steder her i blogland- og man
forstår også godt hvorfor.
De skal bruges som en lille
snack på madpakken sammen med hummus eller Arlas hytteost med peberfrugt, som
jeg vidst er ved at blive en smule forfalden til:)
Knækbrød (ca. 25 stk.)
1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl.
solsikkefrø
1
dl. græskarkerner
3½-4 dl.
hvedemel
1 tsk.
bagepulver
1
tsk. salt
2 dl.
vand
1 dl.
olie
Bland
først alle de tørre ingredienser og rør så vand og olie i til en jævn og ret
klistret dej.
Del dejen i 2 og rul hver del ud
mellem 2 stykker bagepapir, så tyndt som muligt.
Fjern det øverste lag bagepapir
og skær dejen ud i den ønskede størrelse- jeg brugte mit
pizzahjul.
Bag
dem i ca. 20 min. ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle helt af på en
bagerist og opbevar dem herefter i tætsluttende kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar