Disse små pandekager er jeg ikke vildt imponeret af, men de smagte nu meget godt
selvom de ikke var så nemme at stege.
Opskriften er fra et gammelt
udklip fra Femina.
På pandekagerne fik vi Meyers
tomatrelish, friske tomater, babyleaves og sprødstegt parmaskinke.
Rødløgsrelish'en smager virkeligt godt, både sur og syrlig på samme tid. Den kan
jeg hvertfald sagtens anbefale.
Små grønne speltpandekager (ca. 8
stk.)
2 dl. fint
speltmel
½ tsk.
salt
½ tsk.
spidskommen
3
dl. skummetmælk
3 æg
1 spsk. olie eller smeltet
smør
150 g.
friske spinatblade
1 dl. piskefløde
lidt smør til
stegning
Tilbehør:
Babyleaves
Friske tomater
Tomatrelish
Sprødstegt
parmaskinke
Pisk mel, salt, spidskommen,
mælk og æg godt sammen.
Lad det hvile på køl i ½-1
time.
Damp
tomaten, pres den fri af væde og hak den groft.
Pisk fløden til
skum.
Vend
spinaten og fløden i dejen lige inden bagning.
Steg små pandekager i en smule
smør.
Serveres
lune og toppet med tilbehøret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar