Min familie er godt
forvænnede med hjemmebag, så da jeg skulle hjem en lørdag for noget tid
siden slog det mig pludseligt, at jeg hellere måtte bage et eller
andet.
Disse
skønne muffins med fyld af nutella passede lige med skabenes indhold og var
ganske hurtige at røre sammen.
Opskriften er fra "Cake Days" som
er endnu en skøn bagebog fra The Hummingbird Bakery.
Det var meningen, at sukkeret på
toppen skulle smelte og blive sprødt, men det skulle nok ha været rørsukker
så:)
Hazelnut Praline Muffins (10-12
stk.)
300 g.
hvedemel
145 g.
sukker
1 tsk.
bagepulver
1/2
tsk. natron
250
ml. kærnemælk
1
tsk. vaniljeessens
2 æg
85 g. smeltet smør
150 g. nutella
30 g. finthakkede
hasselnødder.
Bland mel med 115 g. af sukkeret,
bagepulver og natron.
Pisk kærnemælk, æg og
vaniljeessens sammen.
Pisk blandingen sammen med de
tørre ingredienser.
Pisk herefter smørret
i.
Rør ca. 80 g.
af nutellaen sammen med dejen.
Kom 10-12 papirforme i en
muffinplade. Fordel halvdelen af dejen i formene.
Kom 1 stor tsk. nutella oveni i
hver formen.
Fordel resten af dejen
over.
Drys med
resten af sukkeret og de hakkede nødder.
Bag dem ved 170 g. i ca. 25-30
min.
Tag dem
forsigtigt op af muffinpladen og lad dem køle helt af.
2 kommentarer:
De ser nu fine ud alligevel, smeltet sukker eller ej:-)
Det papir du kommer direkte ned i formene, hvad hedder det? Og hvor køber du det?
Har fået forklaring af en konditor, men har glemt det, og er kommet fra det...men nu jeg ser det her, tænker jeg at det skal jeg da bage muffins i!
Mvh La Cucina Nada
De blev også ganske fine og smagte skønt:)
Det er forme, som jeg har købt af en bager. Så selvom det ligner bagepapir, så er det forme. De fåes flere steder på nettet og kaldes vidst "tulipan-forme".. Det ser rigtig fint og rustikt ud med de forme- har dem også i hvid:)
Send en kommentar