lørdag den 20. juli 2013

Chokolademuffins

Jagten på den perfekte chokolademuffin ender aldrig, så den anden dag kastede jeg ud i en ny opskrift. De var okay, men ikke den perfekte. Rikkes Chokolademuffins vinder stadigvæk! Mangler bare en opskrift, hvor de er vildt svampede og vildt chokoladeagtige og med masser af chokoladestykker i. De her opførte sig også lidt underligt og hævede meget lige op og dannede nærmest en flad macaron på toppen. Det smagte nu godt, men de krævede lige lidt nutellafrosting for ikke at se alt for misdannede ud. Kristians kollegaer var vidst svært begejstrede, men de er også nogle kage-grise:) Opskriften er fundet på Liv.Leben.

Chokolademuffins (20 stk.)
200 g. smør
200 g. mørk chokolade
4 æg
340 g. sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
2 spsk. kakao
1 dl. chokoladeknapper
mel

Smelt smør og chokolade sammen og lad det så køle lidt af.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Bland chokoladeblandingen heri.
Bland mel, kakaopulver, bagepulver og natron. Vend det i æggemassen.
Vend til sidst chokoladeknapperne i.
Sæt ca. muffinsforme i muffinplader. Dejen er meget tung, så de skal laves i en muffinplade.
Fordel dejen i formene og bag ca. 15-20 min. ved 200 grader.
Tag dem op af muffinpladen og lad dem køle af på en bagerist.

Ingen kommentarer: