For at prøve noget andet end den vanlige müsli prøvede jeg idag at lave en omgang fra Baronessens kogebog.
Den er meget SØD, men der er også noget honning og noget sirup i- måske den bedre passer til at blive spist i små mængder til søndagsbrunch istedet for til hverdag:)
Så der er ikke plads til chokoladestykkerne i denne omgang..
Müslien skal spises ovenpå min morgensmoothie, som de næste dage dage kommer til at være disse smoothiesblandinger- de er på tilbud i Føtex denne uge til 10 kr.
Så skal de bar li i blenderen med ½ advocado og en sjat soyamælk.
Baronessens hjemmelavede müsli
2 dl akaciehonning
1 1/4 dl lys sirup
1 dl solsikkeolie
1 spsk vaniljesukker
200 g havregryn
50 g branflakes (havde jeg ikke, så brugte speltfras)
35 g hørfrø
35 g solsikkekerner
35 g græskarkerner
50 g hakkede mandler
50 g hakkede paranødder (jeg brugte bar flere mandler)
50 g hakkede hasselnødder (jeg brugte valnødder)
20 g kokos
100 g rosiner
50 g tranebær
Bland havregryn, speltfras, kerner og frø i en stor skål.
Smelt honning, sirup, olie og vaniljesukker i en gryde.
Bland det sammen.
Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og rist det i ovnen ved 180 grader i 15 min.
Bland nødder og kokos i og rist yderligere 15 min.
Vend rundt i blandingen undervejs.
Bland rosiner og tranbær i og rist yderligere i 8 min.
Tag det ud af ovnen og lad det køle af, inden du kommer det i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar