mandag den 16. august 2010

Fyldte snackpebre i fad

Idag har vi fået fyldte snackpebre i lækker sauce med ris til, smagte rigtig godt. Pebrene bliver rigtig lækre når de får den lidt brankede overflade og har alligevel stadig lidt "bid"...
Opskriften er til ca 3 personer, der er hvertfald til en portion mere imorgen.


Fyldte snackpebre i fad (3-4 pers)
3 snackpebre (sørg for de ikke er alt for krumme)
Ca 300 g hakket oksekød
½ "blok" fetaost, det må være ca 100 g
Ca 10 friske basilikumsblade
2 store tsk avjar relish
1 æg
salt, peber
1 ds hakkede, flåde tomater
Lidt fløde


Rør oksekødet med fetaost, avjar relish, æg, hakkede basilikumsblade og lidt salt og peber.
Flæk peberfrugterne på langs og rens dem med en spids kniv.
Rør dåsetomaterne med en smule fløde, og hæld det i bunden af et ildfast fad.
Fyld de halve peberfrugter med oksefarsen, og kom dem i fadet med farsen nedad.
Bages ved 200 grader i ca 30 min til de er mørke på overfladen.

Ingen kommentarer: