tirsdag den 7. september 2010

Auberginesalat med fetaost og tomat..

Lækker aftensmad, den langtidsstegte kylling med kartofler og gulerødder er et hit herhjemme...
Salaten skulle være fra et nummer af Boligliv, men efter at jeg ryddede op i mine magasiner i sidste uge kan jeg selvfølgeligt ikke ikke finde det, så det bliver efter fri fantasi!
Det er en rigtig lækker måde at få serveret auberginer på og selv Kristian måtte indrømme, at det ikke var så slemt, som han havde regnet med:)
Auberginer suger en del fedtstof til sig, så læg dem evt. på lidt køkkenrulle inden "tårnene" samles.


Auberginesalat med fetaost og tomat (2 pers)
1 lille aubergine
2-3 modne tomater
100 g fetaost
1 æg
rasp
frisk basilikum


Skær auberginen i tynde skiver, ca. ½ cm.
Pisk ægget godt sammen og vend aubergineskiverne heri på begge sider og derefter i rasp.
Steg dem på en varm pande i rigeligt med olie til de er gyldne og sprøde.
Skær tomater og feta i skiver.
Stabel aubergineskiver med tomat og feta i et ildfast fad. Start og slut med aubergineskive.
Server med det samme eller lad dem lige få 3 min på ovnens eftervarme, så det hele bliver lunt og lækkert.
Drys med basilikumblade ved servering..

Ingen kommentarer: