lørdag den 14. august 2010

Langtidsstegt kylling...

Uhm, det her er altså en lækker måde at få kylling på!
Ligesom Hanne har jeg lavet langtidsstegt kylling fyldt med løg og krydderurter, marineret i honning(derfor den mørke farve) krydderier og urtesalt.
Kyllingerne skal have 3 timer ved 100 grader varmluft- kom lidt vand, hvidvin eller boullion i fadet og lad det passe sig selv.
½ time inden de er færdige skrues der op på 200 grader og et par håndfulde små kartofler i halve smides ved. Har man gulerødder eller andre rodfrugter på lager er det også lækkert.
Giv den så den sidste halve time, men pas på det ikke bliver for mørkt.
Server evt. med mormorsalat og hjemmelavet agurkesalt.
Kristian var vild med det, sjældent er han set spise så meget af min mad:)
Emma var også tilfreds og har slikket hendes tallerken ren mere end en gang, haha..

Ingen kommentarer: