Her er så mine "giftige" muffins fra i fredags:)
Jeg synes ikke, at de smager så meget af brunkager, nærmere sån lidt honningkage-agtige, men de er nogle tunge små sager, så bag dem evt. i minimuffins-forme, for en almindelig er lidt hård at komme igennem.
Jeg lavede lidt om i opskriften, som er fra bogen "Muffins" fra forlaget Exlibriz.
Brunkagemuffins med citronglasur (ca 12 stk.)
125 g. brunkagerBrunkagemuffins med citronglasur (ca 12 stk.)
12g g. blødt smør
125 g. sukker
3 æg
1 dl. mælk
180 g. mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
revet skal fra 1 økologisk citron
100 g mandler, helt finthakket
1 tsk. stødt kanel
Glasur:
ca. 150 g. flormelis
citronsaft
Knus brunkagerne i en frysepose eller køre dem til kagekrummer i en foodprocessor.
Pisk smørret skummende med sukkeret.
Pisk æg og mælk i.
Bland mel, bagepulver, natron, citronskal, mandler, brunkagekrummer og kanel i en anden skål.
Kom melblandingen i æggemassen og pisk det hurtigt sammen- kun til dejen lige er jævn.
Anbring papirsforme i en muffinplade og fyld dem 3/4 dele op.
Bag dem ved 180 g. varmluft i ca. 2o minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar