fredag den 25. februar 2011

Entrecote med kartoffelmos, saute af svampe og majs og varm kryddersmør

Kristian elsker jo bøf, så det skulle vi have idag for at fejre, at der nu er weekend:)
Kartoffelmos er en anden livret, ligesom majs og svampe faktisk også er noget, han efterhånden gerne spiser.
Inspirationen er hentet fra "MAD til mange" af Camilla Zarah Lawkes, men jeg fik lavet rigtig meget om undervejs, så resultatet blev lidt anderledes, men rigtig godt:)
Efter jeg har været syg har min appetit været temmeligt sløv, så jeg måtte også levne halvdelen af min portion:(
Nu må vi se, om jeg kan klemme en stor, fed fastelavnsbolle ned når vi skal se Xfactor om ikke så længe:)

Entrecote med kartoffelmos, saute af svampe og majs og varm kryddersmør
Saute:
250 g. champignon eller andre svampe, i skiver
1½ dl. majs
15 g. smør
salt, peber

Kryddersmør:
40 g. smør
½ bdt. persille, hakket
1 stort fed hvidløg, presset

Tilbehør:
2 gode entrecotes
Kartoffelmos

Smelt smørret på en stor pande.
Rist svampe og majs i smørret til de er gyldne.
Krydr med salt og peber.
Kom det hele op i en skål og hold det varmt.
Smelt smørret til kryddersaucen på samme pande.
Svits persille og hvidløg deri et øjeblik og server med det samme.

2 kommentarer:

lone.g sagde ...

Kære Muffin
Uhm det ser lækkert ud...

Hilsen Lone.g

MissMuffin sagde ...

Hej Lone

Du kan også tro, at det var rigtig lækker fredags-mad:)