Mit kamera var pist forsvundet igår da der skulle tages billeder af aftensmaden, så der er desværre intet billede med til denne vildt lækre salat.
Opskriften er fra "Suppe, Steg og Is", som er en rigtig lækker bog til gæstebud.
Næste gang der er tid og lejlighed til det vil jeg prøve at lave en af de lækre menuer deri. Der er både traditionelle og nogle lidt mere spændende retter, så der er noget for enhver smag.
Denne salat er virkeligt lækker; sur, sød og krydret.
Prøv den endeligt!
Vi fik et stykke laks til og det passede rigtig godt sammen med.
Salat af gulerødder, ananas og paranødder (2 pers.)
20 g. paranødder (eller andre nødder)Salat af gulerødder, ananas og paranødder (2 pers.)
100 g. gulerødder
200 g. frisk ananas
1 moden avocado
½ spsk. friskpresset lime- eller citronsaft
1 lille bdt. koriander (jeg brugte purløg)
Dressing:
1 spsk. friskpresset citron- eller limesaft
½ spsk mangochutney
1/4 tsk. karry
Rist nødderne på en varn pande ganske kort.
Skræl og riv gulerødderne. Skær ananasen fri fra skræl og stok og skær den i tern.
Skræl avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Vend det i citron- eller limesaft.
Bland gulerødder, ananas og avocado med haket koriander/purløg.
Rør dressingen sammen og vend den i salaten lige inden serveringen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar