onsdag den 30. marts 2011

MissMuffins fyldte Baby Squash

Danmarks nok mest fotograferede baby-squash:) Synes bar de er så fine:)
Fyldet endte bare med at blive alt godt fra køleskab og skabe, for der er altid lidt, som trænger til at blive brugt og jeg synes, at de blev ganske vellykkede!
Kristian synes heller ikke "at de var så slemme" og spiste også hans op:)
Nu lavede jeg dem med oksekød for Kristians skyld, men en vegetarisk udgave med bulgur og måske lidt feta ville helt sikkert også være lækkert!
Dertil fik vi en lille salat af hvad køleskabt havde og så nogle Nacho Rools fra Santa Maria.

MissMuffins fyldte Baby Squash (2-3 pers)
3 baby sqash
250 g. hakket oksekød
1 løg
1 gulerod
5 spsk. tacosauce
½ tsk. spidskommen
25 g. pinjekerner
lidt revet parmesanost
salt, peber og olivenolie

Tilbehør:

Salat
Nacho Rools fra Santa Maria

Skær toppen af squash'ene og udhul dem forsigtigt med en teske.

Sæt dem i et ildfast fad, der er smurt med lidt olie.
Hak løget og riv guleroden groft.
Steg oksekød, gulerod og løg i lidt olie til kødet er gennemstegt.
Tilsæt tacosauce og spidskommen og lad det simre et øjeblik. Smag til med salt og peber.
Rør pinjekerner deri.
Fyld squashene med fyldet og riv parmesanosten over. Sæt toppen på igen.
Bag dem ved 200 grader i 25-30 min.


Ingen kommentarer: