mandag den 14. marts 2011

MissMuffins sprøde fiskedeller med laks..

Normalt køber jeg altid fiskefars hos Fiskedamen på torvet, for den er helt færdigrørt, lige til at stege og tilpas krydret.
Sidste gang købte jeg dog fiskefars hos Fiskemanden fordi han havde noget med laks i og det er slet ikke samme kvalitet, nærmest bar en klat hakket fisk. Så der sku arbejdes lidt for at få en ordenlig fars- det er ikke sikkert, at den fars du li får fat i kræver æg og mel.
Vi fik lækre råstegte kartofler og nogle stegte grøntsager til, for der var igen rester der sku bruges:)

MissMuffins sprøde fiskedeller med laks (8-10 stk.)
500 g. fiskefars med laks
½ bdt. persille, finthakket
½ rød chili, finthakket
revet skal af 1/4 citron
salt, peber
1 æg + 1 æg til panering
lidt rugmel til at samle farsen
Rasp
Olivenolie

Rør farsen sammen med persille, chili, citronskal, 1 æg og lidt mel, så du får en god, fast fars.

Krydr med salt og peber.
Kom raspen på 1 lille tallerken og slå ægget ud i en lille skål- pisk det let sammen.
Form 8-10 deller af farsen og dyp dem først i æg og derefter i raspen.
Steg dellerne i olivenolie til de er gyldne og sprøde.

Ingen kommentarer: