tirsdag den 12. april 2011

Humming Bird Bakery's traditional Brownie

Hvis nogen sku være i tvivl, så er jeg rigtig glad for min Hummingbird-Bakery bagebog:)
Som en lille dessert bagte jeg en brownie igår, som jeg serverede med mangosorbet og granatæblekerner, rigtig lækkert og friskt.
Jeg synes ikke, at den smagte helt så meget af chokolade, som jeg ville ønske, men i opskriften står der også, at der med fordel kan tilsættes hakket chokolade til dejen. Det skal prøves!
Hvad den måske manglede i smag har den til gengæld i konsistens.
Lidt sej overflade og klæg indeni, uhm!
Så med lidt ekstra chokolade tror jeg, at det vil være den perfekte brownie!
Den er rigtig nem at lave og med få ingredienser, så alle kan være med- dog blev min overflade ikke helt så fin som i bogen, men det gør den aldrig når jge bager brownie!
Der er til rigtig mange i denne portion, for den skal serveres i små tern, ellers blir den for tung.
Der er derfor masser af kage tilbage til mig idag, haha:)

Hummingbird Bakery's traditional Brownie
200 g. mørk chokolade
175 g. smør
325 g. sukker
130 g. mel
3 æg
flormelis til pynt

Smelt smør og chokolade sammen i mikroovnen eller over vandbad- pas på, at det ikke brænder på.
Kom det i en skål sammen med sukkeret og pisk det godt sammen.
Pisk melet i og herefter æggene og isk indtil massen er ensartet.
Kom bagepapir i en lille bradepande og fordel dejen heri.
Bag kagen 30-35 min. ved 170 grader.
Pas på, at den ikke får for meget. Kanterne skal være "flaky on the top" og stadig blød i midten.

8 kommentarer:

Bitten sagde ...

Åh jeg ELSKER den brownie!

MissMuffin sagde ...

Så er det godt, at jeg tar resterne med i aften, for der er meget mere kage end jeg selv kan spise:)

Anonym sagde ...

Hm, måske jeg skulle prøve den. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte brownie opskrift og jeg har ellers prøvet en del efterhånden. Den bedste brownie er stadig den jeg får ud af Betty Crockers æsker - lidt pinligt, men sådan har jeg det :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Haha, vi har vel alle vores laster Birthe:)
Med lidt ekstra chokolade vil den her hvertfald være rigtig god, for konsistensen er hvertfald rigtig fin..

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Sjovt, den brownie opskrift har jeg også blogget om. Jeg synes, at det blev en dejlig brownie. Jeg synes nemlig også der er langt imellem de gode, men denne her kunne jeg godt lide. Nu får jeg bare lyst til brownie, men jeg sidder på et kedeligt hotelværelse, hvor der kun er "Kvikk lunsj" i minibaren :-/ Så hellere undvære :-D

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeg synes også det lyder til, at den er ret populær:)
Jeg synes også den er god, men en choko-holiker som mig skal helst li ha lidt mere chokoladesmag:)
Det lyder godt nok kedeligt med minibar, det må du hellere springe over:)

alcor1906 sagde ...

MissMuffin:) hvor mange brownies får man ud af denne portion? 20 måske?

MissMuffin sagde ...

Åha, det kommer jo an på størrelsen af dine brownies og om du skærer kanten af, som jeg altid gør. Jeg vil sige 15-18 stykker.