søndag den 29. maj 2011

Raspberry Brie Panini

Denne opskrift har længe været gemt, men nu skulle den altså afprøves, for det lød ret spændende og samtidig meget enkelt.
Dog må jeg indrømme, at jeg ikke var særligt begejstret for denne fancy udgave af toast, men det smagte bestemt heller ikke dårligt.
Tror nu bare hellere, at jeg vil foretrække lidt brie på et stykke ristet brød og så med masser af friske hindbær til, for hindbær og brie er altså en ret god kombination:)

Rasperberry Brie Panini (1 stk.)
2 skiver lyst brød
tynde skiver brie
friske hindbær
lidt honning
smør

Smør brødskiverne med en smule smør, og placer dem, så smørsiden vender ud af.

Kom tynde skiver brie på den ene brødskive sammen med friske hinbær og en smule honning.
Læg den anden brødskive ovenpå med smørsiden op.
Kom toasten i et toastjern og bag den, til den er sprød.

6 kommentarer:

Hjertemad - Louise sagde ...

Det ser ellers virkelig virkelig lækkert ud!
/Louise

MissMuffin sagde ...

Det smager skam også udemærket, men jeg foretrækker nok bar brien kold:)

Newyorkerbyheart sagde ...

Spændende, Sabine. Jeg kan egentlig godt forestille mig at brie og hindbær er en god kombi. Tak for link til side, den kendte jeg faktisk ikke :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Birthe, det er faktisk en meget god kombi:)
Jeg faldt også over den for længe siden ved et rent tilfælde..

Nanna K sagde ...

Jeg eeeelsker din blog! Det ser super lækkert ud alt sammen. Skal vi følge hinanden ? Ps: er det iorden, at jeg kopiere et par opskrifter og deler det på min blog?

// nanna-kondrup.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Hej Nanna

Tusind tak:)
Det må du selvfølgeligt gerne, men jeg vil sætte pris på, at du lige henviser til, at du har fundet dem her- især hvis du bruger mine billeder:)