Fantastisk ferievejr der er- lige nu blogges der også fra haven, hvor Emma og mig har slået os ned med endnu en muffin:)
Jeg havde et møde herhjemme i formiddags, men det kommer I til at høre mere om på et tidspunkt.
Det krævede hvertfald lidt kage, så jeg bagte disse lækre muffins, som jeg helt sikkert kan anbefale! Dem kommer jeg til at bage igen!
Det eneste jeg kunne tænke mig var en smule mere vaniljesmag, men det er op til dig selv. Jeg har jo en ret sød tand:)
Opskriften er fra min elskede " The Hummingbird Bakery Cookbook", som må siges at være mit absolute favorit på kogebogs-hylden:)
Selvom jeg kun lavede halv portion, så fik jeg 10 flotte muffins.
Server dem som de er eller med en klat kold creme fraiche til:)
Blueberry Muffins (10 stk.)
Blueberry Muffins (10 stk.)
180 g. mel
185 g. sukker
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
185 g. kærnemælk
1 lille æg
1/4 tsk. vaniljeekstrakt
35 g. smeltet smør
125 g. friske blåbær
Bland mel, sukker, bagepulver og natron i en skål.
Bland mel, sukker, bagepulver og natron i en skål.
Bland mælk, æg og vanilje sammen og pisk det herefter langsomt i dejen med en håndmixer.
Pisk til sidst smørret i- pisk kun til, at dejen netop er ensartet.
Vend blåbærrene i dejen.
Kom 10 muffinsforme af papir i en muffinplade.
Fordel dejen heri.
Bag dem ved 170 g. i 20-25 min.
Lad dem køle af i pladen 5 min, inden de tages ud og afkøles helt på en rist.
Sammen med muffins serverede jeg jordbær og hyldeblomstsaft:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar