søndag den 14. august 2011

MissMuffins Pasta med kantareller og serranoskinke

Vi bliver aldrig rigtigt trætte af pasta, så endnu en pastaret har set dagens lys herhjemme:)
Generelt er vi ret glade for svampe herhjemme, men kantarellerne er og bliver en favorit!
Der stod en bakke i køleskabet sammen med nogle lækre cherrytomater, en pakke skinke og en slat fløde så det var nemt at trylle en lækker og cremet pastaret frem.
Hvis du ikke er bange for persille kan den godt klare lidt mere, men så vil Kristian ikke spise det:)
Havde jeg haft noget babyspinat havde jeg helt sikkert kommet en håndfuld i, men det er bare sjældent at min lokale Føtex har det. Øv!
Undlad skinken og riv noget frisk parmesan over, så er det en dejlig vegetarret:)

MissMuffins Pasta med kantareller og serranoskinke (2 pers.)
1 pakke frisk pasta
4 skiver serranoskinke
1 bakke kantareller (ca. 110 g.)
7-8 cherrrytomater i halve
2 forårsløg i skiver
2 spsk. finthakket persille
1 tsk. dijonsennep
ca. 1 dl. piskefløde
1 spsk. smør
olivenolie, salt
evt. lidt frisk timian

Varm ovnen op til 200 grader.
Placer skinken på en bageplade med bagepapir og bag det sprødt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Varm lidt olivenolie og smørret op i en pande og steg forårsløg og kantareller heri et par minutter.
Tilsæt tomaterne og lad dem simre med et øjeblik.
Hæld fløde, sennep og en smule salt ved og lad det koge ind til en cremet sauce.
Kom persillen ved og smag til.
Anret den varme pasta med saucen og skinken smuldret over.
Pynt evt. med lidt timian og spis det med det samme.

2 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Uhhhhh, det rammer lige i hjertet (eller maven) det der!!! Det er lige noget for mig, så det skal da klart prøves :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Birthe, det smagte såå lækkert:)
Men nu er pasta med grøntsager og noget fløde også en livret:)