fredag den 16. september 2011

Parmesan Roasted Potatoes

I blir godt nok spammet med mad-indlæg, men det er hvad jeg laver!
Går i skole, læser lektier, laver mad og går i seng. Inspirerende ikke?!
Ej, efter den her uge blir det hele nok mere normalt igen!
Disse kartofler fik vi til den lækre svinemørbrad, da Carsten og Charlotte var på besøg.
De er super nemme at lave og smager rigtig dejligt, med en dejlig sprød skorpe.
Opskriften er fundet hos Zoom Yummy, men jeg lavede den lidt på slump, så I får min version.

Parmesan Roasted Potatoes (4 pers.)
800-900 g. kartofler
2 dl. friskrevet parmesan
½ spsk. sød paprika
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. hvidløgspulver

Skræl kartoflerne og skær dem i små både.
Kom dem i et ildfast fad.
Bland parmesan, paprika, salt, peber og hvidløgspulver godt sammen.
Hæld det over kartoflerne og bland det rigtig godt.
Bag kartoflerne i ca. 45 min. ved 200 grader.
De kommer til at se noget "våde" ud undervejs, men de skal nok blive gyldne og sprøde til sidst:)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmm, der lyder vel nok lækre :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Birthe, jeg tror også lige, at det er noget for dig:)