mandag den 17. oktober 2011

MissMuffins Müesli med hasselnødder og kokos

Efter jeg er begyndt at lave min egen müesli er det ligesom, at der ikke er er noget af det man kan købe, der smager godt nok.
Den her udgave er en af de lidt mere syndige slags med hasselnødder, honning, kokos og mørk chokolade:)
Er ret sikker på, at det kommer til at klæde min morgen-smoothie ret godt:)
Skulle man lave den rigtig ekstra lækker, så kunne man tilsætte lidt god kakaopulver, men så er den vidst også mest egnet til brunch-bordet...

MissMuffins müesli med hasselnødder og kokos
3 dl. havregryn
2 dl. speltflager
½ dl. græskarkerner
½ dl. hørfrø
1 dl. kokosmel
1½ dl. grofthakkede hasselnødder
½ dl. honning
½ dl. grofthakket, mørk chokolade

Bland alle ingredienserne undtagen chokoladen rigtig godt sammen.

Bred den ud på en bageplade med bagepapir og sørg for, at der ikke er klumper.
Rist müeslien i ca. 15 min. ved 225 grader. Rør 3-4 gange undervejs- pas på, at det ikke bliver for mørkt!
Lad müslien køle helt af inden chokoladen blandes i.
Opbevares i en lukket beholder.

Ingen kommentarer: