Det er ikke en særligt køn eller fotogen ret, men den smager heligvis rigtig dejligt.
Lidt ligesom en krydsning af kartoffelmos og en curry:)
Opskriften er fundet hos Simply Reem, men med mine egne mængder og uden koriander!
Den ku måske godt li ha klaret et rødløg mere, men jeg er også vild med løg lige for tiden:)
Vi fik salat og spejlæg til, så det var en dejlig nem aftensmad.
Smashed Potatoes with caramelized onions and cherry tomatoes (2 pers.)
Smashed Potatoes with caramelized onions and cherry tomatoes (2 pers.)
½ kg. kartofler
125 g. cherrytomater
1 stort rødløg
1 lille rød chili
1 fed hvidløg
2 spsk. hakket persille
½ tsk. spidskommen
olivenolie, hvidløgssalt
Skræl kartoflerne, skær dem i store tern og kog dem møre usaltet vand.
Skræl kartoflerne, skær dem i store tern og kog dem møre usaltet vand.
Skær rødløget i tynde skiver og steg det ved svag varme i lidt olivenolie til de er bløde og gyldne.
Når kartoflerne er kogte hældes vandet fra og de moses groft med en gaffel.
Hak chilien fint og pres hvidløget. Kom det på panden og steg et øjeblik.
Kom den grove kartoffelmos ved og steg i 4-5 min. under omrøring.
Tilsæt spidskommen, urtesalt og persille og smag til.
Serveres med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar