Hvis resterne af risengrøden ikke omdannes til risalamande, så bør den omdannes til skønne klatkager:) Det gjorde vi så en aften, hvor vi lige trængte!
Jeg laver dem altid lidt på slump og denne gang blev dejen måske en anelse tynd. De smagte heldigvis rigtig dejligt og lige som de skal- af vanilje:) Dejen kan også tilsættes kardemomme eller citronskal, men det er jo en smagssag..
Min mor laver dem også af risalamande, så er der rester fra igår kan det jo forsøges- så skal der bare ikke tilsættes sukker og vanilje..
Serveres med sukker og syltetøj:)
MissMuffins klatkager (ca. 12 stk.)
500 g. risengrød
2 æg
1 dl mel
2 tsk. vaniljesukker
ca. ½-1 dl. mælk
Pisk risengrøden sammen med sukker, æg, mel og vaniljesukker.
Spæd op med mælk, til dejen er den rette konsistens. Den skal være lidt tyk, ligesom dej til amerikanske pandekager.
Steg klatkagerne i en lille smule smør, ca. 3 stk. af gangen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar