torsdag den 22. december 2011
Stuffed Shells with Sausage and Spinach
Pasta er altid et hit og dette er en af de bedre pastaretter, som vi har lavet herhjemme for nyligt. Normalt spiser jeg ikke rigtigt pølser, men købes de i ordenlig kvalitet, så smager de jo ganske godt. De her brunchpølser smagte faktisk rigtigt godt og krydret, så dem kan jeg godt finde på at købe igen. På mange amerikanske og italienske sider er jeg stødt på denne metode, hvor man piller skindet af og kun bruger farsen, hvilket giver en mere røget og krydret smag, end hvis man bare brugte almindeligt fars.
Opskriften er fra Inspired Taste.
Saucen er i sig selv rigtig skøn, så den sidste rest er gemt i fryseren til en dag hvor jeg er alene. Så skal der bare lige koges pasta dertil.
De der skaller er åbenbart svære at opdrive her i Aalborg. Jeg fandt dem i Salling Super, hvor de forhandler det lækre mærke De Cecco.
Vi fik en grøn salat til med masser af agurk, tomat, gulerødder, peberfrugt, spirer og majs.
Stuffed Shells with Sausage and Spinach (2 pers.)
ca. 250 g. pølser
16-18 store pastaskaller
1 ds. hakkede, flåede tomater
2 fed hvidløg, presset
1 dl. ricotta
6 "kugler" spinat fra frost, optøet
½ kugle frisk mozzarella
olivenolie, salt, peber
Kog pastaskallerne i rigeligt vand i ca. 12 min, så de er næsten færdige.
Når de er kogt færdige afkøles de i koldt vand.
Pil skindet af pølserne og hak evt. farsen lidt.
Steg farsen ved middel varme i lidt olivenolie. Mas den godt, så farsen skilles.
Tilsæt hvidløg og tomater og steg et par minutter.
Herefter tilsættes spinaten og der steges yderligere et par min.
Tag panden af varmen og rør ricottaen i. Smag til med salt og peber.
Smør et ildfast fad og kom pastaskallerne heri. Brug en teske til at fylde skallerne godt op med saucen.
Når alle skallerne er fyldte rives mozzarellaen ud over.
Bages ved. 200 grader i ca. 20 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar