Vi bliver aldrig fan af
couscous herhjemme- det er simpelthen for tørt og kedeligt. Så hellere
perlespelt eller bulgur. Hvad kan jeg bruge resten af pakken med couscous til,
hvis jeg ikke gider det i salater?
Resten af denne salat fejler
bestemt ikke noget, for den smager sprødt, friskt og af forår:) Til sommer vil
den smage perfekt til grillede lækkerier, måske med ribs i stedet for
granatæbler.
Opskriften er fra "Forårsfristelser"
af Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal.
Jeg tilsatte spinat for lidt ekstra
grønt og granatæbler fordi jeg havde lidt på lager. Til gengæld undlod jeg
ingefær, for jeg H-A-D-E-R ingefær! Så er det sagt!
Dertil fik vi en lille
svinemørbrad, svøbt i parmaskinke og stegt på panden. Svinemørbrad stegt på
panden til den er en lille bitte smule lyserød inden i smager altså helt vildt
godt og bliver ikke tørt, som det oftest sker for mig i ovnen.
Uhm..
CousCous-salat med avocado, pistacie og
ærter (2 pers.)
2 dl. couscous (eller
perlespelt/bulgur)
2 dl.
grøntsagsboullion
1 spsk.
olivenolie
1
spsk. citronsaft
1 lille fed hvidløg,
presset
2 store
håndfulde babyspinat
½ avocado, i
tern
100 g.
friskbælgede ærter
½ agurk uden kerner, i
skiver
½ dl.
granatæblekerner
2 spsk. grofthakkede
pistacienødder
1
bdt. brøndkarse
salt, peber
Tilbered couscousen i
grøntsagsboullionen efter anvisningen på pakken.
Bland olivenolie, citronsaft og
olivenolie. Bland det i couscous'en når det er færdigt med at
trække.
Fordel
spinatbladene på et fad.
Fordel så avocado, agurk, ærter,
granatæble og pistacienødder over.
Krydder med salt og peber og
drys med brøndkarse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar