En rigtig forårspasta med de første forårsgrøntsager- godt nok ikke de danske af
slagsen, men når man længes efter sol og sommer går det nok.
Opskriften er med inspiration
fra "Country Living", som fulgte med Isabellas nr. 2/2012. Jeg valgte dog at
tilsætte lidt ærter og babyspinat for at få lidt mere grønt.
Pastaen smager rigtig godt og
friskt, men også meget mildt. Her ville lidt ristet serranoskinke ikke
skade:)
Cremet aspargespasta med ærter og
spinat (2-3 pers.)
1 pakke frisk
pasta
250 g.
friske, grønne aspargess
1 dl. friske ærter
2 håndfulde
babyspinat
1 fed
hvidløg, presset
2 spsk.
olivenolie
200
ml. cremefraiche
1½ dl. friskrevet
parmesan
salt og
friskkværnet peber
Skyl aspargesene og skær dem i
tynde strimler på lang med en tyndskræller.
Svits hvidløget ved middel varme
i olivenolien.
Tilsæt cremefraiche, citronsaft
og parmesanost. Lad saucen koge og smag til med citronsaft, salt og
peber.
Kom
spinaten ved og kog til spinaten er faldet sammen.
Kog samtidig pastaen efter
anvisningen på pakken. Kog aspargesene med det sidste minut.
Hæld vandet fra pastaen og
server straks med saucen, ærter og krydder med salt og frikskværnet sort peber.
Spises med det samme sammen med godt brød:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar