Sidste år havde vi indført
"fredags-burgere", men efter jeg er blevet studerende med fritidsjob, som
nærmest altid er om fredagen, så er det ikke mange burgere vi har
spist.
Derfor
skulle vi selvfølgeligt have burgere, da jeg havde fri i
fredags:)
Denne
opskrift er fra tillæget "Country Liv", som var med Isabellas nr.
Super lækker
dressing, men jeg kunne godt ha brugt noget agurk og tomat deri:) Nu var ingen
af os vildt sultne, for så havde det været passende med nogle sprøde fritter
til.
Cæsarburger med parmabøf (2
stk.)
300 g.
hakket oksekød
4
skiver parmaskinke
ca. 10 g.
parmesanost
2
håndfulde romaninesalat eller babyleaves
2 gode
burgerboller
salt, peber
Sennepsmayo:
1½ spsk.
mayonaise
1½
spsk. skyr eller græsk yoghurt
½ tsk.
dijonsennep
½
spsk. olivenolie
10 g. friskrevet
parmesan
salt,
peber
Form 2
store og flade bøffer af oksekødet.
Pak hver bøf ind i parmaskinke
og krydder med salt og peber.
Steg dem på en varm pande i en
smule olivenolie.
Varm burgerbollerne i ovnen
eller brødristeren.
Rør alle ingredienserne til
mayo'en sammen og smag til.
Smør burgerbollerne med
sennepsmayo og læg dem sammen om salat, bøf og friskhøvlet parmesan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar