mandag den 18. juni 2012

Artichoke Stuffed Shells

En meget nem og lækker vegetarret, som vil være rigtig god at servere for gæster.
Vi spiste den sammen med en stor skål grøn salat med masser af sprødt sommergrønt og det var en rigtig lækker aftensmad.
Artiskokhjerter fåes på dåse til 16-17 kr. i fx. Kvickly. Og så er emballagen altså bare ret fin:)

Opskriften er fundet på stephsbitebybite.

Artichoke Stuffed Shells (2 pers.)
16 store pasta-skaller
1 dåse artiskokker
1 bæger ricotta
4-5 dl. tomatsauce
2 dl. friskrevet parmesan
2 tsk. friske timianblade
salt, peber
olivenolie

Kog pastaskallerne i rigeligt vand med en smule salt og olivenolie. De skal kun koge ca. halvdelen af den anviste kogetid. Skyl dem straks i koldt vand.
Lad artiskokkerne dryppe af og hak dem så groft. Bland dem med ricotta, 1/3 af parmesanen, timian, salt og peber.
Kom ca. 4 dl. af tomatsauceb i bunden af et ildfast fad.
Fyld pastaskallerne med ricotta-blandingen ved hjælp af en teske og placer dem i fadet.
Fordel resten af tomatsaucen over skallerne og drys med 1/3 af parmesanosten.
Bag pastaen ved 200 grader i ca. 30 min.
Serveres straks med det sidste parmesan drysset over.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmm, ligner lige en ret for mig :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

I er også begyndt at få så meget dejlig vegetarmad, så måske denne skal afprøves en dag:)