Super lækker og snasket
comfortfood;)
Jeg er ret så begejstret for Urtekrams Cajunmix, der giver den helt rigtig spicy smag, men uden at være alt for stærkt.
Det tager lidt tid at lave Pulled Chicken, men det passer sig selv det meste af tiden og ender med et rigtig smagfuldt resultat. Denne her er ikke en undtagelse og vi endte med at blive meget forspiste:)
Jeg valgte at servere den med de grøntsager, som der var i køleskabet, men en coleslaw ville også være lækkert. Tortillas kan også sagtens erstattes af nogle lækre burgerboller.
Pulled Chicken Cajun Taco (2 pers.)
2 kyllingefileter
1 stort løg
3 fed hvidløg
1½ spsk. Urtekram Cajun Spicemix
1 dl. tomatkethup
1 dåse. lys øl
1½ dl. vand
lidt salt
Tilbehør:
Hjemmelavet guacamole
2 store tortillas
Grønt, fx. salat, tomat, agurk og revet gulerod
Hak løget og pres hvidløgene.
Steg løgene i lidt olivenolie til de er bløde og klare.
Tilsæt kylling, cajun-krydderi, kethup, øl og vand. Væden skal netop dække kyllingebrysterne.
Lad det hele simre ved svag varme i ca. 1½ time. Kyllingen skal være så mør, at den nemt kan trevles med 2 gafler. Pas på, at det ikke koger tør- tilsæt lidt vand undervejs hvis saucen bliver for tyk. Smag til med lidt salt.
Når kyllingen er færdig tages den op og trevles med to gafler. Kog marinaden lidt ind og vend lidt af det i kyllingen, så den bliver lækker og saftig.
Top lune tortillas med grøntsager, kylling, guacamole og lidt ekstra sauce.
Jeg er ret så begejstret for Urtekrams Cajunmix, der giver den helt rigtig spicy smag, men uden at være alt for stærkt.
Det tager lidt tid at lave Pulled Chicken, men det passer sig selv det meste af tiden og ender med et rigtig smagfuldt resultat. Denne her er ikke en undtagelse og vi endte med at blive meget forspiste:)
Jeg valgte at servere den med de grøntsager, som der var i køleskabet, men en coleslaw ville også være lækkert. Tortillas kan også sagtens erstattes af nogle lækre burgerboller.
Pulled Chicken Cajun Taco (2 pers.)
2 kyllingefileter
1 stort løg
3 fed hvidløg
1½ spsk. Urtekram Cajun Spicemix
1 dl. tomatkethup
1 dåse. lys øl
1½ dl. vand
lidt salt
Tilbehør:
Hjemmelavet guacamole
2 store tortillas
Grønt, fx. salat, tomat, agurk og revet gulerod
Hak løget og pres hvidløgene.
Steg løgene i lidt olivenolie til de er bløde og klare.
Tilsæt kylling, cajun-krydderi, kethup, øl og vand. Væden skal netop dække kyllingebrysterne.
Lad det hele simre ved svag varme i ca. 1½ time. Kyllingen skal være så mør, at den nemt kan trevles med 2 gafler. Pas på, at det ikke koger tør- tilsæt lidt vand undervejs hvis saucen bliver for tyk. Smag til med lidt salt.
Når kyllingen er færdig tages den op og trevles med to gafler. Kog marinaden lidt ind og vend lidt af det i kyllingen, så den bliver lækker og saftig.
Top lune tortillas med grøntsager, kylling, guacamole og lidt ekstra sauce.
4 kommentarer:
Hold nu op, hvor ser det lækkert ud!! Jeg må ud og lede efter det mix fra Urtekram :-)
KH
Birthe
Birthe, det smagte virkeligt også godt! Jeg tror måske, at de har været spotvarer i Netto denne uge, men jeg er ikke sikker.. Jeg er hvertfald meget tilfreds med denne blanding til Pulled Chicken..
Mums, har lige nydt din opskrift! Den skal helt sikkert laves igen :-)
Anonym, det smager nemlig rigtig godt:) Vi kommer også til at få det mange gange fremover:)
Send en kommentar