Søndag aften fik vi en virkelig lækker aftensmad med denne lækre salat og en
stor, ovnstegt øko-kylling. Det lykkedes endda, at lave en helt hæderlig sauce
af kyllingesaften, hvilket sjældent sker! Jeg er nemlig ikke særligt sej til det
der med sauce:)
Kyllingen blev penslet med
citrusolie, salt og peber og fyldt med en citron og masser af frisk rosmarin.
Uhm..
Til
dessert fik vi danske jordbær med fløde. Jeg elsker denne tid af
året:)
Salaten var virkeligt
lækker og vil blive lavet igen og igen herhjemme. Nye kartofler er en af mine
livretter:) Senere på sæsonen vil jeg udskifte asparges med friske
ærter.
Opskriften er fra Alt For
Damerne 19/2012.
Jeg udskiftede skalotteløg med
forårsløg og undlod estragon. Salaten fik et lille drys af Urtekrams
Tangsalt, som passede rigtig godt til de lækre
kartofler.
Salat med nye kartofler og asparges (2
personer)
400 g.
nye kartofler
1
lille bundt asparges
2 spsk. finthakket
forårsløg
1 fed
hvidløg
2 spsk.
olivenolie
lidt
citronsaft
lidt
peber
ca. 1 tsk.
Islandsk
Tangsalt
50
g. feta
Skrub kartoflerne, skær dem i
halve og kog dem i letsaltet vand, til de er møre.
Knæk den træede del af
aspargsene og skær dem i stykker på ca. 1 cm.
Pres hvidløget.
Svits asparges og hvidløg i
olivenolien, til de er let møre, men stadig har lidt knas. Krydder med salt og
peber.
Vend de
lune kartofler med asparges. forårsløg og lidt citronsaft.
Drys med tangsalt og smuldret
feta.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar