tirsdag den 3. juli 2012
Chicken and hazelnut salad
Denne salat smager rigtig skønt, men det var altså ligesom at dressingen ikke rigtig var, som den skulle være. Den var nemlig meget tyk, også selvom jeg tilsatte en del mere olie.
De stegte kartofler, sprøde ærter og de syrlige hindbær passede nu godt sammen med den lidt skarpe og knasende dressing.
Opskriften er fra "Feel Good Food", som er et smukt (og dyrt) engelsk magasin, som jeg ikke kan lade være med at købe de fire gange om året det udkommer:)
Chicken and hazelnut salad (2 pers.)
300 g. små kartofler
2 kyllingebryster
1 stor håndfuld nybælgede ærter
1 bakke hindbær
2 store håndfulde salatblade
salt, peber, olivenolie
Dressing:
25 g. ristede og hakkede hasselnødder
5 spsk. olivenolie (nok lidt mere)
1 tsk. dijonsennep
1½ spsk. hvidvinseddike
½ tsk. sukker
1 presset fed hvidløg
Skrub kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker, hvis de er store.
Vend dem i en smule olivenolie, salt og peber. Kom dem i et ildfast fad og bag dem ved 200 grader til de er møre og sprøde- ca. 30 min.
Krydder kyllingebrysterne godt med salt og peber og bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min.
Skyl salaten godt og tør den. Anret salaten på et stort fad.
Bland alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
Skær kyllingebrysterne i mundrette bidder og anret den ovenpå salaten.
Fordel herefter kartofler, ærter og hindbær over.
Dryp med dressingen og server straks.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar