Nå, men jeg ville egentligt fortælle om menuen, som stod på:
- Pastinaktærte med smørstegte svampe
- Rødbedesalat med valnødder og brøndkarse
- Granatæblesalsa med krydderurter
- Blommefocaccia med bacon
- Vaniljebagte pærer med is og havregrynskager
Nå, nu til den skønne granatæble-salsa, som var rigtig sprød, syrlig og fuld af smag. Den passede rigtigt godt sammen med rødbedesalaten, så de bliver et fast makkerpar fremover.
Granatæblesalsa med krydderurter(4 pers.)
2 store granatæbler
1½ spsk. frisk oregano
1½ spsk. frisk timian
1 spsk. olivenolie
1 tsk. Urtekram Islandsk Tangsalt
Flæk granatæblet og pil kernerne ud. Sørg for ikke at få noget af den hvide hinde med, for den er bitter.
Bland olivenolie med krydderurter og salt. Vend det sammen med granatæblekernerne og server.
2 kommentarer:
Lyder MEGET krea :)
Granatæbler er også bare så lækre, elsker at bruge dem til alt muligt forskelligt!
Krea ligefrem:) Jeg spiser også rigtig meget granatæble, for selv Kristian er vild med dem!
Send en kommentar